Datasikkerhed og Databeskyttelse

Har du styr på reglerne omkring persondata? Og lever din virksomhed op til Persondataloven og Datatilsynets krav og anbefalinger?

TD Consult er certificeret i Person-datasikkerhed og kan hjælpe dig og din virksomhed med at få datasikkerhed integreret i virksomheden, så du er sikker på, din virksomhed overholder gældende love og regler.

Datasikkerhed – Book en start-up session

Tilbud til virksomheder, foreninger m.m.

Et møde á 2-3 timer, hvor du fortæller om din virksomhed, og jeg fortæller i praktiske detaljer,
hvad virksomheden skal i gang med i forhold til persondatabeskyttelse
Hvad får du ud af det:
Vi får sammen afdækket status quo og slutpunkt
Du får en mere detaljeret viden om hvad, der ligger i persondatabeskyttelse og hvad, det
betyder for din virksomhed
Du får et bedre beslutningsgrundlag m.h.t. hvilken persondata-pakke du skal vælge.
Vælger du, indenfor 1 uge efter start-up-sessionen, en af TD Consult’s persondata-pakker vil
prisen for start-up-sessionen blive fratrukket i prisen for persondata-pakken.
Hvad koster en start-up session?
En start-up session koster kr. 2.000,- excl. moms og kørsel ud over 10 km

Hvorfor arbejde med person-datasikkerhed?

 

h

Træningstjekliste

-medarbejderviden om Person-datasikkerhed små og mellemstore organisationer

h

Tjekliste

 En hurtig tjekliste vedr. Person-datasikkerhed

Datatilsynet

Krav om datasikkerhed i personaleadministration

Datatilsynet

 12 spørgsmål, som dataansvarlige allerede nu med fordel kan forholde sig til

Datasikkerhed – Dét kan TD Consult hjælpe med…

 • Information om, hvad virksomheden må/ikke må og skal omkring virksomhedens persondata.
 • Udarbejdelse af sikkerheds-politikker/-instrukser.
 • Information til/oplæring af medarbejdere i håndtering af persondata (integrering af datasikkerhed i virksomheden).
 • Beskrivelse af arbejdsgange, der vedrører Persondata.Udarbejdelse af
 • overblik over hvilke typer data virksomheden behandler.
 • Risikovurdering af arbejdsgange/rutiner.
h

Træningstjekliste

6 gode tilbud og pakkeløsninger fra TD Consult til dig

TD Consult samarbejder med Sytorus omkring datasikkerhed

Jeg har et samarbejde med Irlands førende virksomhed på databeskyttelses-området. Irland har længe haft de tilsvarende regler omkring Persondatabeskyttelse, som de, der vil gælde i Danmark når EU’s nyeste Persondataforordning træder i kraft 25-05-2018.

Dette samarbejde betyder, at jeg kan tilbyde danske udgaver af de politikker og databehandler-aftaler, som Sytorus har på sit on-line værktøj: privacy-engine.

Læs mere herom på www.privacyengine.io eller www.sytorus.com

 

Værd at vide når du arbejder med datasikkerhed

 • At Datatilsynet har udstedt 12 minimumskrav for datasikkerhed i forbindelse med personale-administration? – og lever din virksomhed op til disse? se HER
 • Hvilke pligter din virksomhed har, hvis der skulle ske brud på datasikkerheden?
 • At EU’s Databeskyttelsesforordning træder i kraft 25-05-2018?
 • At Databeskyttelsesforordningen betyder en skærpelse af kravene til person-datasikkerhed og anseeligt højere bødestraffe for overtrædelse?
 • At Datatilsynet har publiceret 12 spørgsmål til dataansvarlige som forberedelse til Databeskyttelsesforordningen?
 • Om din virksomhed fremadrettet skal have en DPO (Data Protection Officer) tilknyttet?
 • At persondata også er = f.eks. navn, postadresse, telefonnummer, mailadresse?, med andre ord, vedrører dette også din kundedatabase og dine øvrige kontakter foruden dine medarbejdere.
 • Hvad der er følsomme persondata?
 • Hvad du må, ikke må og skal med de persondata, din virksomhed har i sine systemer/arkiver?
 • Hvilke rettigheder registrerede personer har? Og er din virksomhed i stand til at leve op til disse?

Kundeudtalelse

Har du styr på, hvad du må og ikke må?

Jeg kan give min varmeste anbefaling til Tove Dahlmann. Tove er professionel, tillidsvækkende og brænder for sit arbejde. Det giver en god og tryg motivation, til at få styr på persondataloven. Alt dette formår Tove at gøre på en let overskuelig måde, så man ikke føler man drukner i det. 

Tove er god at have ved sin side, da hun altid er opdateret med det nyeste der røre på sig. Tove står altid klar til at hjælpe, hvis man har problemer eller spørgsmål. Jeg vil til enhver tid anbefale Tove Dahlmann til andre, og ikke selv tøve med at bruge hende igen.

– Anette Drost, Drost Elservice.

Book et møde

Kunderne siger

Eva Kristina Mikkelsen

1:30 Kommunikation

“Samarbejdet med Tove Dahlmann har givet mig et længe savnet overblik over min forretning. Det er fem år siden, jeg skrev min forretningsplan, og siden da har jeg ikke rigtig spekuleret over, hvad jeg gør, og hvad jeg gerne vil gøre mere af i fremtiden.

Det er ikke fordi, Tove har siddet og fundet på en masse om min forretning - de ord, der nu står på de forskellige skemaer, er ord, der er kommet ud af min mund. Men i stedet for, at det bare er ord og tanker, der suser rundt i mit hoved, har Tove fået sat det i struktur, så jeg nu er klar over, hvad jeg bør gøre - hvornår - og hvordan, for at opnå nye mål.

Tove har været god til fra møde til møde at sørge for en fremdrift, så der er blevet sat gang i nogle overvejelser, der har været rigtig sunde for mig.

Tove siger af og til, at hun som bogholder somme tider overtager regnskaber, hvor alle bilag og fakturaer kommer i en IKEA-pose eller to. Jeg har det som om, jeg har afleveret en IKEA-pose med mine nuværende forretningsideer og fremtidige ideer - og så har Tove på mirakuløs vis fået sat det ind i et system, så jeg nu er i stand til at gennemskue, hvad der skal til, for at jeg kan rykke min virksomhed op på næste niveau.

Anette Drost

Drost Elservice

Har du styr på, hvad du må og ikke må?

Jeg kan give min varmeste anbefaling til Tove Dahlmann. Tove er professionel, tillidsvækkende og brænder for sit arbejde. Det giver en god og tryg motivation, til at få styr på persondataloven. Alt dette formår Tove at gøre på en let overskuelig måde, så man ikke føler man drukner i det. Tove er god at have ved sin side, da hun altid er opdateret med det nyeste der røre på sig. Tove står altid klar til at hjælpe, hvis man har problemer eller spørgsmål. Jeg vil til enhver tid anbefale Tove Dahlmann til andre, og ikke selv tøve med at bruge hende igen.

Stefan H Andersen

Skiltehus1

Som nystartet virksomhed, er netværk vigtigt. Jeg har derfor valgt at indgå i GlobalNetwork, hvor vi mødes hver anden torsdag året rundt. Da jeg lige havde startet ny virksomhed oktober 2015, var der en del at få styr på! Jeg valgte derfor at få hjælp fra netværket til det daglige boghold og administation, som jeg endnu ikke havde styr på! Det var naturligt efter et par snakke med Tove, at dette kunne TDConsult klare.
- Stefan H Andersen, Skiltehus1

Tove er god til at komme med forskellige artikler om sikkerhed, moms regler og andet, der er relevant at være opmærksom på! Vi mødes ca. hver 14 dag, hvor jeg kan aflevere mine bilag til Tove, og hun kan komme med evt. bemærkninger ang. bilag fra sidste møde. Jeg står selv for at oprette odrer og tilbud, samt at fakturere, men resten klarer Tove. Jeg bruger to online regnskabsprogrammer: Dinero og E-conomic, da jeg har to selskaber: Skiltehus1 IVS og Jump Out Communication, der begge arbejder med reklame i alle udforminger!

– BD Montage

 

Hvis jeg i dag skulle fortryde noget, er det, at det først var i begyndelsen af 2014, jeg startede samarbejdet med Tove, der bliver lagt budgetter, strategi’er og virksomhedsplaner, der er mere styr på tingene end nogensinde før. Vi har fået lavet et system, så jeg via min Ipad nemt kan indmelde/videresende de fleste af de informationer, der skal videre til Tove, som så varetager bogføring, fakturering og alle de andre administrative opgaver.

– SydfynsVikaren

SydfynsVikarens gamle bogføringssystem gik ned – og vi skulle have hjælp til at gendanne det gamle regnskabsår. Tove Dahlmann sagde ved første henvendelse straks JA til opgaven og løste denne hurtigt, på trods af opgavens store omfang, på allerbedste måde. (...) Vi har nu ved TD Consult’s hjælp fået lagt vort regnskab op på en server, i stedet for en installeret version på én pc. (...) TD Consult hjalp os igennem en periode, hvor vi havde brug for fleksibilitet, dygtighed og stor regnskabsindsigt. Og det fik vi gennem TD Consult.

– Stefan Harboe Andersen – Harbograf

Mit firma arbejder med synlighed, dvs., alle former for reklame- og markedsførings-materiale. Om det er et visitkort, plakater, beachflag, bannere eller en folder, det kan også være et skilt på væggen eller reklame på bilen

- mit slogan er ”jeg gør dig synlig på væg og på vej”.! Så jeg tør roligt indrømme at jeg bestemt ikke er administrativ stærk

- især fordi det ikke interesserer mig - altså alt med bilag og bogføring!

Her hjælper Tove mig, og på en af vore utallige møder tilbød hun mig
at vi skulle arbejde på en virksomhedsplan for min virksomhed!

Gennem dette arbejde med min virksomhedsplan, er der mange ting, der er gået op for mig - som er både vigtige og brugbare - i mit daglige virke!

Rigtig mange gange kom Tove med eksempler og ”nøgletal” - som har åbnet mine øjne. Men jeg havde aldrig haft mit fokus på disse ting! Jeg er glad for at jeg har brugt tid på disse møder og den undervisning...

- som har givet mig som bare har åbnet mine øjne for mange vigtige oplysninger og brugbare værktøjer alt sammen noget der hjælper mig i min hverdag og på min drift og indtægt!
Kan stærkt anbefale en sådan gennemgang af ens virksomhed uanset om du er alene eller har ansatte!