GDPR – Derfor er det vigtigt at have styr på

Har du styr på reglerne omkring GDPR? Og har din virksomhed overblik over Persondataloven og Datatilsynets krav og generelle anbefalinger?
GDPR står for General Data Protection Regulation og er på dansk også kendt som Databeskyttelsesforordningen eller persondataforordningen. Grundlæggende er det en EU-forordning der dikterer hvordan persondata må indsamles, behandles og opbevares og som vi i Danmark har indarbejdet i Persondataloven. Denne blev fornyet i maj 2018.

Få hjælp til GDPR

TD Consult er certificeret i Person-datasikkerhed og kan hjælpe dig og din virksomhed med at få datasikkerhed integreret i virksomheden, så du er sikker på, din virksomhed overholder gældende love og regler. Som så mange andre forordninger er det ikke altid helt nemt at få overblik over hvad det kræves for at leve op til forordningen – eksempelvis har de fleste virksomheder svært ved at svare følgende:TD Consult er certificeret i Person-datasikkerhed og kan hjælpe dig og din virksomhed med at få datasikkerhed integreret i virksomheden, så du er sikker på, din virksomhed overholder gældende love og regler. Som så mange andre forordninger er det ikke altid helt nemt at få overblik over hvad det kræves for at leve op til forordningen – eksempelvis har de fleste virksomheder svært ved at svare følgende:

  • Skal jeg slette / destruere personlige oplysninger, så snart jeg ikke mere har behov for disse?
  • Skal vi have en DPO (databeskyttelsesrådgiver) tilknyttet?
  • Ved jeg, hvornår jeg skal have samtykke til at indsamle/behandle persondata?
  • Er jeg overbevist om, at oplysningerne bliver opbevaret sikkert, uanset om det er på papir eller på computer? Og hvad med min hjemmeside? Er den sikker?

Har du svært ved at svare på ovenstående spørgsmål er der hjælp at hente. Jeg kan hurtigt danne mig et overblik over din virksomhed og herefter sørge for at I får styr på datasikkerheden i virksomheden.

Lev op til GDPR – og undgå bøder

Google har allerede fået en bøde på 50 millioner euro i Frankrig og British Airways er blevet indstillet til en bøde på knap 205 millioner euro. I Danmark har Datatilsynet indstillet taxaselskabet 4×35 til en bøde på 1,2 millioner kroner for manglende sletning af kunders telefonnumre.

Er du i tvivl om I har helt styr på GDPR og de data I indsamler – så lad mig hjælpe jeres virksomhed med at få skabt overblik og udarbejde en plan for hvordan I håndterer dem så I lever op til kravene.

 

GDPR og Datasikkerhed – Book en start-up session

GDPR og Datasikkerhed – Book en start-up session (H2) Tilbud til virksomheder, foreninger m.m.Et møde á 2-3 timer, hvor du fortæller om din virksomhed, og jeg fortæller i praktiske detaljer,hvad virksomheden skal i gang med i forhold til persondatabeskyttelseHvad får du ud af det:

  • Vi får sammen afdækket status quo og slutpunkt
  • Du får en mere detaljeret viden om hvad, der ligger i persondatabeskyttelse og hvad, det betyder for din virksomhed
  • Du får et bedre beslutningsgrundlag m.h.t. hvilken persondata-pakke du skal vælge.
  • Vælger du, indenfor 1 uge efter start-up-sessionen, en af TD Consult’s persondata-pakker vilprisen for start-up-sessionen blive fratrukket i prisen for persondata-pakken.
Hvad koster en start-up session?

En start-up session koster kr. 2.000,- excl. moms og kørsel ud over 10 km

Ønsker du at få styr på GDPR i din virksomhed?

Giv mig et kald på 40 25 46 26 eller send mig en mail på tove@tdconsult.dk hvis du vil være sikker på, at I har styr på GDPR og datasikkerheden i virksomheden.

Book et møde