Forretningsplaner

Et mål uden en plan – er kun et ønske
  • Hvis du har et mål eller en drøm for din virksomhed, men ikke har tænkt nogle tanker omkring hvordan du når målet eller opfyldelsen af dine drømme, vil målet eller drømmene sandsynligvis forblive uopfyldte drømme/ønsker.
  • Skal du udvide din virksomhed, og har i den forbindelse brug for finansiering fra f.eks. en bank, som derfor gerne vil se din forretningsplan, så står jeg klar med et værktøj til at lave en virksomhedsplan, der vil få enhver bank til at spærre
  • Det værktøj jeg arbejder ud fra – se nedenfor, kan også bruges i mere private sammenhænge.
    Egon Olsen havde altid en plan, og det kan du også få.

En forretningsplan hjælper med prioritering i virksomheden

Del dine ønsker, håb og drømme med mig, så omdanner vi dem sammen til en handlingsrettet strategi- og forretnings-plan, der kan være dig til stor hjælp og støtte i dagligdagen lige fra et bedre grundlag for de daglige beslutninger til hvilke spørgsmål, du bør stille eventuelle ansøgere til din virksomhed. Og har du samtidig brug for hjælp til budgetlægning, tager vi det med som en del af pakken.

Få hjælp til din forretningsplan

Uanset om du har haft din virksomhed i kort eller lang tid – eller blot går rundt med en ide til en virksomhed viser alle undersøgelser at en gennemtænkt og nedskrevet forretningsplan har stor betydning for en virksomheds succes. Har du en gennemtænkt og velorganiseret forretningsplan, er muligheden for fremtidig succes altså endnu større end hvis du ikke gør dig umagen værd. Samtidig hjælper en gennemtænk forretningsplan dig med at se organiseret, gennemtænkt og professionel ud overfor banker og investorer.

Sådan udvikler du din forretningsplan

Nedenfor ser du et eksempel på hvilke informationer du har brug for, samt tanker du bør gøre dig for at kunne udarbejde en gennemtænkt forretningsplan, der kan hjælpe dig med at holde styr på din mission og mål.

 

Det siger en kunde om mit arbejde med deres forretningsplan

Samarbejdet med Tove Dahlmann har givet mig et længe savnet overblik over min forretning. Det er fem år siden, jeg skrev min forretningsplan, og siden da har jeg ikke rigtig spekuleret over, hvad jeg gør, og hvad jeg gerne vil gøre mere af i fremtiden.
Det er ikke fordi, Tove har siddet og fundet på en masse om min forretning – de ord, der nu står på de forskellige skemaer, er ord, der er kommet ud af min mund. Men i stedet for, at det bare er ord og tanker, der suser rundt i mit hoved, har Tove fået sat det i struktur, så jeg nu er klar over, hvad jeg bør gøre – hvornår – og hvordan, for at opnå nye mål.
Tove har været god til fra møde til møde at sørge for en fremdrift, så der er blevet sat gang i nogle overvejelser, der har været rigtig sunde for mig.
Tove siger af og til, at hun som bogholder somme tider overtager regnskaber, hvor alle bilag og fakturaer kommer i en IKEA-pose eller to. Jeg har det som om, jeg har afleveret en IKEA-pose med mine nuværende forretningsideer og fremtidige ideer – og så har Tove på mirakuløs vis fået sat det ind i et system, så jeg nu er i stand til at gennemskue, hvad der skal til, for at jeg kan rykke min virksomhed op på næste niveau.

Eva Kristina Mikkelsen
Journalist & Direktør

Ønsker du tilbud på en forretningsplan?

Giv mig et kald på 40 25 46 26 eller send mig en mail på tove@tdconsult.dk hvis du vil i gang med planlægningen, så finder vi en pakkeløsning til dig.

Book et møde