Freelance bogholder​ – Få hjælp til bogføringen

Som lille og måske endda nystartet virksomhed kan det være svært at få styr på alle aspekterne omkring bogføring. Derfor er det for mange en rigtig god investering at hyre en freelance bogholder til at holde styr på bilagene og momsbetalingerne

Jeg er freelance bogholder og kan tilbyde min hjælp på timebasis til at løse alt skrivebordsarbejdet – lige fra almindelig bogføring og momsregnskaber til klargøring af regnskaber til revisor. Jeg kan både komme ud og sidde fysisk hos jer eller få fremsendt diverse bilag og dokumenter – og så ordner jeg det hele fra mit eget kontor.

Derfor er en freelance bogholder en fornuftig investering

Min erfaring viser, at det er en på alle måder god investering for især mindre virksomheder, der ikke har bogholdere eller administrative medarbejdere siddende.
Med mig som freelance bogholder får du tid til at koncentrere dig om din virksomheds arbejde, mens jeg sørger for, at bogføringen lever op til alle krav og regler. Jeg har mere end 16 års erfaring blandt andet fra en stilling i bogholderiet i en mellemstor virksomhed, så jeg har et stort og bredt kendskab til alle aspekter inden for bogføring og diverse økonomisystemer.

Brug mig som freelance bogholder – og få en skræddersyet aftale om bogføring

Det varierer fra virksomhed til virksomhed, hvad der er brug for hjælp til omkring bogføringen, og hos mig kan du få en skræddersyet aftale, som matcher præcis dit behov.
Lad mig blive din nye freelance bogholder. Ring til mig på 40 25 46 26, så vi kan finde den rigtige løsning til dig og din virksomhed.

 

Kontakt TD Consult omkring en bogføringsløsning

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed?
Kontakt mig på 40 25 46 26 eller skriv en mail. Du kan også udfylde formularen her på siden – og så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Book et møde